Piff och Puff era sjuka jävlar! (Retro Week)

Bild

Piff och Puff till Nintendo 8-bit är det absolut perfekta douchebag spelet någonsin. Det ser gulligt och oskyldigt ut när man tittar på det:

BildNaaaw look at them!

Det är ett standard Super Mario-aktigt spel: Springa, hoppa och kasta saker….och VARANDRA! You heard me. Det här spelet är ondskefullt rakt igenom och vill att du ska döda din partner!     BildBild

Titta va sjukt det är! Man tar upp sin bästa vän och kastar honom rätt i munnen på döden själv!! Super Mario och Luigi dödade aldrig varandra…dom var aldrig sjuka och onda psykopater!!

Bild

Inte nog med det så kan man även använda varandra för att klättra genom att bara hoppa upp på varandras huvuden! Har dom inga gränser dom här sjuka fucked up ekorrarna?!! Var är er moral?! Var är ert medlidande?!
Man borde redan ha misstänkt att något var sjukt när man tittar på framsidan av spelet…

Bild

Hungriga hundar som bara vill ha mat och dom här monsterna VÄGRAR dela med sig av sin mat…även om deras äpplen och tomater är av absurd storlek för att de någonsin ska kunna äta upp dem innan de ruttnar!!

Som om inte det var nog så får man möjligheten att kunna gömma sig från sitt ansvar och allt man har gjort genom att att krypa in i en liten box.

BildFörsök inte gömma dig! You know what you did you sick bastard!!

Mig lurar dom inte i alla fall! En dag kommer ni få vad ni förtjänar era sjuka jävlar!!!….dom har ju inte ens byxor på sig…SICK!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s