Pitbull…sluta våldta våra öron!!!

Kommer ni ihåg Pitbull? Rapparen? I do, han var fett cool back in the days och var riktigt arg som en bra rappare ska vara!
Bild

Han fick till och med en sån där ”Advisory-varningsbox” på framsidan! Watch out parents! Han e bad ass!

Bild You have been warned people!!

Vad hände Pitty? Vad fick dig att bli ocool och världens största pop-slyna? Han började kalla sig Mr. Worldwide av någon anledning och han började le sådär som bara en riktig douche-bag-mother-fucker gör…och det gjorde han again…
Bild

and again…
Bild
and AGAIN!
Bild

Vi fattar att du har mycket pengar och är skadeglad men sluta va en douchebag och hitta på egna smeknamn till dig själv! Mr. Worldwide…asså på ett sätt passar det ju för han är ju numera ingen rappare och hörs i vaaaaaaaaaaaaaarje jävla låt på radion! Det känns inte som om det spelar någon roll om det är hip hop, house, R’nB, Justin Bieber musik eller fucking klassiskt! Han dyker upp i varje jävla låt! Man sitter där o lyssnar på vad man tror är Aviciis senate låt o man ba ”aiight soft!”…sen BAM(!!) så hör man ”hä hä..(jani sexigt skratt eller nåt) Mistah Wouldwaajd!!”. MY GOD!! Kan du låta oss få EN låt utan att du förpestar den?! Allt du gör är ändå att prata dig genom låten…du rappar inte ens längre!! FUCK!

 BildSå sluta vara en sån otrolig attention whore Mr. Pitty och fucking tagga ner! Du kommer inte vara med i ”sommarens låt” bara för att du tvingar dig in i våra öron för att våldta dom!

We hate you.

Yours truly
Alla i världen.

Bild
Just look at him!!! Akta dig!! Du blockar ju J-Lo’s rumpa för oss!!!…Asshole

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s