Ett spel som har allvarliga problem med damp och ADHD through the roof!!!

Musik till inlägget:

Azura’s Wrath

Bild

Ett spel som handlar om Azura, en man som förlorat sin fru och som fått sin dotter kidnappad. Låter det bekant? Lite kanske….men det här spelet spårar…och det spårar FUCKING HÅRT.

Till att börja med är Azura riktigt jävla arg, hela tiden, de som tog hans dotter är en gud och Azura har 6 armar när han är arg….wait what? Redan här känns det too much…

Låt mig demonstrera hur dampigt och fucked up det här spelet är:

Azura slåss mot sin dotters kidnappare trots att oddsen redan från början är små att han ska uppnå något positivt. För hans motståndare är en aning större än honom…

Bild”Det jag saknar i storlek vinner jag nog i envishet”, tänkte Azura

Dom slåss och skjuter på något bisarrt sätt ”laser” på varandra genom deras ansikten…hur som helst så tänker jag inte lägga tid på att tänka mer på det med tanke på hur det här spelet är.
Dom slåss och sparkar sönder varandra tills vår hjälte till slut verkligen fuckar ur och bestämmer sig för att spöa skiten ur sin motståndare. Så han hoppar upp och ger hans mage en rak höger som går rakt igenom hans kropp!!

Bild

Krävs inte många knappar på Play Station kontrollen för att spela det här spelet…

Så han slår honom rätt hårt som ni ser och när han ändå är där inne i gudens kropp så tänker Azura för sig själv att det är lika bra att kasta iväg honom:

Bild

Så iväg flyger den onda guden.
Har du någonsin varit i ett bråk eller en fight och slagit någon sådär hårt eller kastat någon sådär långt att du tänkte för dig själv ”Fan va stark jag är…fan va långt han flög!”?? Det har du säkert! Men hur långt var det han flög?

Var det ut i atmosfären?

Bild

Det verkar vara slutet för bossen…liksom han blev precis fucking slagen ut i RYMDEN…man ska veta när det är slut. Men det här spelet har inga gränser och det vet inte vad uttrycket ”att spåra” innebär. Bossen är ju trots allt en rätt stor kille, vi kan anta att han överlever…och det gör han. Men han blir, som alla andra i det här spelet, sjukt jävla förbannad…igen. Så han börjar skratta och frågar Azura om han tror att han kan besegra en gud? Det vore ju löjligt…killen är ju redan stor som ett hus och kan andas i rymden.

Guden blir så jävla pissed att han väljer att bli ännu större för att verkligen kunna döda vår hjälte.

Bild
Uttrycket ”larger than life” känns lite opassande

Så han blir fucking större än jorden. No big deal. Händer oss alla nån gång i livet.
Det är sånna här gånger man ska bara walk away från en fight. Men det här spelet SKITER I!!!! Bossen  förklarar att han ska döda Azura med en attack som kräver mer energi än vad som finns i alla själar på jorden…overkill? Killen tar sen sitt motherfucking pekfinger … pekfinger….för att attackera ända från rymden.

Bild
Epic facebook-poke

När ditt finger börjar brinna i atmosfären så vet man att du menar business! I vår hjältes läge får man väl va tacksam för att det inte var hela handen då…
Men backar han? Nej!! Fan heller! Ett jävla finger har väl ingen dött av? Dessutom får ju Azura 6 armar när han är riktigt jäva arg!!! …why? För att det är ADHD i sin renaste form!!!

Bild
”KOM DÅ!!!!!!!”

Situationen ser mörk ut….eller rätt ljus eftersom det är massor med eld överallt…he he he
Men har man sex armar så har man sex armar…så Azura står emot med sina sex armar när fingret slår ner på honom! Han fightas och verkligen krigar för sitt liv!! Han armar går sönder en efter en och när han tillslut bara har två armar kvar (…) så är det fucking PAYBACK TIME!!!

Bild

 Haaaaaaaadoken!!!!!!

Tydligen om man gymmar lika mycket som Azura så är inget omöjligt! Förstår bara inte varför han inte gjorde det här från början? Han slår på fingret så hårt att (Börjar kännas skumt att skriva den här texten nu) det börjar brinna och elden fortsätter till handen, till armen och senare till Bossens kropp….sen vet vi ju alla vad som är den naturliga följden av ett hårt slag mot en guds finger som är ute i rymden och slår på en kille nere på jorden…

 BildShit got real.

Det roliga med det här är att det inte är slutet av spelet…det är dom första 15 minuterna och det här är första bossen i spelet. Sa jag att spelet har damp av sällsynt slag?

Vad är då sista bossen? Spoiler Alert!

Det är såklart vår egen planet ”gone bad” som du måste pimp-smack. Basic shit.

Bild

Aaaaaaaand….you fuck it up…

Bild

Annonser

3 tankar om “Ett spel som har allvarliga problem med damp och ADHD through the roof!!!

  1. Antun skriver:

    Hahahahaha alltså helt vrickat när man läser det så här xD
    Men men… Tycker ärligt att spelet är faktiskt ganska kul, och även fast storyn är som du nu påpekar ganska fucked up så är spelet helt okej och klart spelbart tills slutet.
    Sen får vi inte glömma att Azura är baserad på en gud också. Hence to the six arms (ärligt talat lite avis… fatta, 6 armar, vem fan vill inte ha de?).

  2. anooon skriver:

    hahahahahahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s