5 december! Fucked up snögubbar!

Bild

Världen verkar ha en bild av Sverige som ett galet sexland där det är vinter året om och alltid överdrivet kallt. Jag har i mina dagar hört att det är så kallt i Sverige att vi har isbjörnar på gatan och att det….hold on…kommer mjölk ur kranen i våra kök!!! How the fuck??

Bild
Sjukt random bild I know….Men det är för att hela grejen är FUCKED UP!!!

Hur skulle det vara möjligt? Var skulle mjölken komma från? Vatten blir inte till möjlk när det är kallt you fucking retards!!!

Anywho…

När det blir jul i Sverige och vi lyckas få snö så får vi alltid för mycket. Jag och mina mogna vuxna kompisar brukar då göra snögubbar….i olika former för att sprida julstämningen!

Bild
Yepp, det är vad ni tror! En banan och två apelsiner!

Såklart är vi inte dom enda som gör snögubbar och därför tänkte jag att vi idag ska kolla lite extra på internets mest fucked up snö…saker…

Bild

När jag var väldigt liten trodde jag att snögubbar ibland kunde leva…hur kul kan det för barn som är ÄNNU mer efterblivna än vad jag var att se det här? Inte nog med att han har fel färg på näsan…men han vet att han ska dö och han är fortfarande glad…läskigt glad…
Och så vrider han så där läskigt på huvudet som alla psychos gör i filmer…

Bild

Så inte nog med att snögubben ska dö…he fucking likes it!!! Och troligtvis ska han dra med dig ner till snögubbe helvetet om han får chansen….hans tomma döda sten-ögon ser in i din själ…he’s coming for your ass!

Bild

Bild

Inget säger CHRISTMAS TIME som en vältränad lång och naken snögubbe….turk? Har han en fez på sig eller vad?! Sen att han e fucking extremt vältränad och har en väldigt formidabel baguette gör mig inte alls avundsjuk….hey han är en snögubbe och han ska snart smälta ner och dö!! Sucks to be him!!

BildOKEY IM SORRY!!

BildThis is getting kinda fucked up….jag vet inte varför vi antingen vill att våra snögubbar ska ha stora penisar eller bara att dom ska dö. Men folk världen över verkar dela samma extrema hat mot våra snövänner….och samma perversa sexidéer…

BildYou got something in your eye….MY EYE!

Jag ska ju själv inte säga nånting eftersom jag har fler snökukar och bisarra snöretards på mitt CV än något annat…kinda sad…and scary..men jag har aldrig lagt på hår på mina..

Bild

Eller varit så pass stolt att jag kört runt med min i staden så alla kan se…

BildMen sen finns det ju alltid dom som inte är som mig och inte vill göra snökukar hela sitt liv. Dessa gör vanliga snögubbar bara för att sprida glädje och kärlek…

oh wait…

Bild

Bild

Hoppas era snögubbar blir lika perversa som alltid och inte så psycho som många andras….

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s