17/18 December! Hur kan Kalle Anka ha något med julafton att göra?

Julkalender

ALLA i Sverige associerar julen med Kalle Anka. Every single motherfucker out there! Jag har gjort en undersökning för att backa upp min teori och det stämmer!

BildSå VARFÖR? Ingen blekaste aning….för allt det Kalle står för är mord och ondska. Disney har gång på gång fått censurera Kalles äventyr helt enkelt för att han är för fucked up!! Är det någon som minns vad han gör i vår TV på julafton? That sick old bastard…

Till och börja med är det nog ingen av oss som egentligen gillar den där ADHD-fågeln på julafton…didn’t think so..vi har alla bett honom dra åt helvete. Men att han ska begå självmord, att vi ska skaka hand med honom och le när han gör det och att han både ska skjuta sig själv OCH hänga sig själv….thats a bit too far Kalle…you sick fuck..

originalJag vet inte hur många som minns Kalle Ankas snöbollskrig heller. Det togs bort för att Kalle helt enkelt är för fucked up för julen…hans brorsöner ”knattarna” bygger snögubbar en dag och Kalle, the douche bag that he is, förstör dom igen och igen…sen när han inte får förstöra dom mer så blir han arg…och vill mer eller mindre döda sina brorsöner. Döda dom genom ett snöbollskrig.

snöInge har väl dött av ett snöbollskrig tänker ni kanske? Det kan va sant, men när ett snöbollskrig innehåller det HÄR så blir det lite annorlunda:

snnö2Och du trodde DIN familj var fucked up…

dgdgdgTill skillnad från många andra i världen så har Kalle och Co inga spärrar och ingen liten röst i huvudet som försiktigt säger ”NU HAR DET FUCKING SPÅRAT UR!! LÄGG AV!!!”…nej….dom skjuter inte snöbollar längre, dom skjuter brinnande och glödheta eldbollar på varandra. Nothing else. Om dom inte ville döda varandra innan så vill dom GARANTERAT det nu!

Det hela slutar med att Kalle ber för sitt LIV men ändå faller i vattnet och fryser ihjäl….antar jag

sdgsggssg

Det var det! Kalles mest fucked up äventyr….but no. Han är psycho nog att inte bara göra det mot sin egen familj, han är inte klar förrän alla är döda!! Snöbollskriget var ändå lite oskyldigt i början då det bara var snöbollar…men den här gången bryr sig Kalle helt enkelt inte och bara går rakt på sak.

piffHe aint fucking around no more! Ska man döda så ska man döda! Ni som sen bara tror att han ska sikta på dom och inte göra något mer (som om det inte vore fucked up enough..) så början han FAKTISKT skjuta när Piff och Puff lyckas fly.

puffDet när nu saker och ting går från att vara…psycho (?) till att bli KRIG och inget annat! Piff och Puff är ju inte mindre psycho än Kalle visar det sig och tar till egna vapen

wh

Dom bygger varsitt läger och bara skjuter på varandra och när Kalle bestämmer sig för att ta sitt hagelgevär för att gå och regelrätt AVRÄTTA Piff och Puff så…ja dom skjuter Kalle i ansiktet med en fucking KANON.

gaggaggaDet här är äkta julstämning!! Det roliga är att det är exakt vad det är i min familj då vi alltid kollar på de här filmerna och bara ”myser” när dom försöker avrätta, gasa och bränna upp varandra!

Sen så bestämmer dom sig för att kanske försöka lösa det här på en fredlig väg, att prata med varandra fungerar alltid bättre än att döda varandra. Oftast.
Så dom skickar en telefon till Kalle för att prata ut och lösa konflikten.

aggaagMeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen they just be fucking with you Kalle..

shhssshSå på något sätt skjuter dom med kanonen IGENOM telefonen….och det är då Kalle får nog och ger upp…..och det är DÄRFÖR man firar julafton alla barn!

af

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s