19 December
Ge inte det här spelet till någon..inte ens din värsta fiende

Bild

Det finns spel som är dåliga. Och så finns det ”Plumbers Don’t Wear Ties”. Och JA, bilden där uppe är den riktiga startmenyn i spelet.

Det finns ingen som helst möjlighet för mig att få er att förstå hur otroligt jävla pissruttet det här….”spelet”…faktiskt är. Det är i princip omöjligt utan att ni själva får se det. Det är så många och så jävla konstiga saker i det ni ska få se att man inte ens pallar. Jag tänkte skriva misstag först, men nej…INGET i det här spelet är ett misstag. Det är PRECIS så som skaparna ville att det skulle bli.

HUR FAN KOMMER MAN PÅ SÅNT HÄR?!?!?! Jävla skit spel!!

Som sagt….idag ska jag låta någon annan göra grovjobbet åt mig. Inte för att jag är lat, men för att det är så otroligt svårt att beskriva det här i textform.

Hoppa fram till 3:36.

Och TRO MIG….det är värt minuterna.

Asså what the fuck.

 • Alla konstiga röster.
 • Bilderna som ändrar färg.
 • Kycklingmasken.
 • Dialogen.
 • Scenerna som vill vara porr men som inte vågar.
 • OFÖRKLARLIG och meningslös montage
 • ALLT!!!!!!

Det finns ingenting som är så här dåligt i resten av världen. Det här är det sämsta som någonsin gjort och någonsin kommer göras.

GOD NATT.

19 December

Annonser

Musik till inlägget

Halloween närmar sig och då ska folk se på skräckfilm av tre anledningar:

 • Man e för gammal för trick-or-treat
 • Man vill bazza en brud/kille/hen
 • Man är självdestruktiv och ser på skräck helt utan anledning för att man gillar att må dåligt. Som den gången på bio med Paranormal Acctivity 1,2,3 och Insidious. Varför skulle du ens dit? Du mådde ju skit på vägen hem och hade mardrömmar i flera dagar efter det…ehm…

….Här är min topp 5 crappy skräckfilmer…

1.Night of the Lepus
Bild

Vad är läskigare än kaniner? Well not a whole lot det kan jag säga! Deras vassa blodtörstiga tänder, enorma monsterklor och fluffiga öron…wait…
Hur fan är det här en skräckfilm? Hur kan man någonsin tro att fluffiga kaniner är läskiga??? Dom är FLUFFIGA och äter morötter…

Bild
Oh no…they are…so…small!!!!

Tänk er den här scenen i slowmotion…hur ska det va läskigt?!?! Dom är ju adorable!! Dom har inte ens försökt ge dom onda röda ögon ju…det är ju B-skräck 101 people!! Va tänkte dom ens?!?!
Sen så är dom helt plötsigt fucking ENORMA!! Lika stora som hus och flera miljoner!!

Bild
MY GOD!! Det ser inte alls ut som modellhus!!! 

Vänta …va hette filmen? Dom sa det inte tillräckligt många gånger tycker jag…man kommer ju aldrig kunna komma ihåg namnet!! ”Night of the Lepus Night of the Lepus Night of the Lepus Night of the Lepus Night of the Lepus Night of the Lepus”…..we get it…

2.Gingerdead Man
Bild

First of all….EPIC JÄVLA TITEL!! Men den som tror att en film om en pepparkaka ska va läskig är antingen dum i huvudet eller så har den haft en väldigt traumatisk barndom. Sen att Gary Busey ställer upp i en sån här film är så jävla awesome!! För även om den här filmen är major suck ass så är den fan kult!! I mean…Gingerdead Man!! Awesome.

Bild
Tydligen dog hon av det här…best death ever.

Storyn är att Gary Busey är en psychomördare som blir avrättad men när delar av hans blod hamnar i en kakmix som ska bli pepparkaksgubbar så…ja, ni fattar ju själva den logiska följden. Självklart så återföds Gary som en fucked up pepparkaksgubbe och ALLA ska dö.

Bild

Sen att 2:an heter The Passion of the Crust…asså..GENIUS!!!!

3. The Mangler


Ja, det är precis lika fucked up som det låter. Jag har sett mycket crap i mina dagar och väldigt lite förvånar mig när det gäller dåliga idéer…but really. Det här är så jävla retarded att jag vägrar tro på det. En fucking manglare?!?! En maskin som sakta sakta ska göra din tvätt platt och fin…är besatt och åker(????) runt och dödar folk? Nej. NEJ. Va fan tänkte dom?! Stephen King va i helvete tänkte du?! Har den ens hjul? Vem satte hjul på den i sånt fall?! DA FUCK!!

Bild
This stupid bitch…man förtjänar verkligen att dö om man stoppar huvudet in i en mangel…

Hur kommer man ens på den här idén?! Jag förstår att Gingerdead Man gänget inte tar sig själva på 100% allvar but these guys!!! En mangel?! och hur fan dödar den folk utan armar?! Ska den locka folk att stoppa in huvudet i den? verkar ju tydligen fungera…U know what? Jag är på mangelns sida. Alla förtjänar att dö i den här filmen! Varenda jävel som är rädd för ett tvättredskap.

Bild
Pure and dark fucking evil….

4. Maximum Overdrive
Bild

Stephen King you did it again…jag vet inte ens om jag orkar. En film om en ond långtradare som dödar folk…asså..Stephen Stephen Stephen…. 😦

Tydligen så hade han en hel jävla BOK med historier om onda maskiner och tydligen sa han efter den här filmen
I was coked out of my mind, and I really didn’t know what I was doing,”.
I believe you Stephen….Det är en bil…inte för att det är värre än en FUCKING MANGEL!!! Skärp dig!!!

Bild
Men va fan…försök i alla fall göra det LITE läskigt…

5. Slugs

Bild

Sniglar…onda muterade sniglar. Hur kan människan INTE vinna över dom här?! Dom kryper inte ens i 1 km/h och du måste ligga på golvet i minst en timma helt stilla för att dom ska döda dig…hur dödar dom dig?! Dom kryper in i dig och får ditt ansikte att explodera. Basic shit. Precis som i The Mangler så förtjänar alla, som inte kan springa ifrån en snigel, att dö en hemsk död.

Hahahaha lyssna på killen som dras ner i vattnet!!! ”Uuääh” hahah wtf?! Och drog en snigel ner honom eller?! Fucking retarded som vanligt.

Hur går man från det här:

Bild

Till det här….

Bild

Det kanske är därför dom kallas för mördarsniglar…he he he he he…men nej på svenska döpte man filmen till ”Krypande Hot”…

5 skräckfilmer du inte vill se på Halloween

Jag har sett en hel del crap i mitt liv…a WHOLE LOT!! Men den film som är bästa på att va sämst, världens bäst-sämsta film (nej inte Birdemic…den är världens sämst-sämsta film) är ju ingen annan än Tommy Wiseau känslomässiga mästerverk….

The Room.

 • En poster som är to die for:

 • och som spelats upp på biografer i USA endast av anledning att den suger. True story.

Det är denna film vi ska hylla idag med en top 5 av dom mest underbara scenerna.Även om jag skulle anser att till och med ”sexscenerna” i den här filmen är av en klass för sig så skippar vi dom…

#5
ALLA ”Oh hi”-scenerna

Hur många gånger kan man bli överraskad av sina vänner och känna sig tvungen att säga deras namn VARJE gång man ser dom? Insane….

#4
Bad acting 101

”Ha ha ha ha ha”

#3
He diht naht!

Man vet att man har det jobbigt när man måste gå runt för sig själv och högljutt övertyga sig själv om att nånting inte är sant flera gånger.

#2
Classic a-part tearing

Modern klassiker. Nuff said. Alla ska ha sett den!

#1
Världens utan tvekan snabbaste konversation.

Den här scenen känns väldigt improviserad och inte alls inövad, till och med hunden vet sin plats!

Självklart är hela filmen underbart dålig och vi kan inte ta med alla scenerna tyvärr 😦 Här är några that didn’t make the cut! (men som är pure gold ändå)

U-U-U-U-U-U-ULTRA GAY!!!!!!!

Smooooth Johnny..

Är han mentalt handikappad eller nåt?

Dedikerad till Roberto, sluta aldrig hata den här filmen!

Top 5 sämsta scenerna från världens sämsta film!